Boek hier uw verblijf

Gezellig Asten

Asten; gezellig Brabants dorp in de prachtige Peel

Met Nationaal Park de Groote Peel en de Strabrechtse Heide op wandel- en fietsafstand is Best Western Hotel Nobis Asten het perfecte startpunt voor de natuurliefhebber, de sportieveling maar ook de cultuursnuiver! Een landschap van ondoordringbaar moeras en water, heidevelden, zandruggen, berken en open vlaktes. Een waar paradijs voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Ook trekt de rust van de Groote Peel ruim honderd soorten broedvogels en ook trekvogels. Liever wat leren over de omgeving? Dit kan bijvoorbeeld in het bezoekerscentrum ‘De Pelen’ van Staatsbosbeheer, of in het Klok & Peel museum in Asten.

Meer van de urbansfeer?

De stad Eindhoven, thuisbasis van Philips en ASML en met Brainport Industries de high tech mainport van Nederland, ligt op slechts 15 autominuten. Bovendien is de stad Eindhoven het centrum van design met de Designacademie en de jaarlijkse Dutch Design Week. Venlo ligt 20 autominuten van Asten en Outlet McArthurGlen in Roermond een half uurtje. Best Western Hotel Nobis Asten ligt centraal tussen drie vliegvelden; Düsseldorf 90 km, Weeze 48 km en Eindhoven 32 km.

 

Asten; perfecte start voor fietsers

Met Nationaal Park de Groote Peel en de Strabrechtse Heide op wandel- en fietsafstand is Best Western Hotel Nobis Asten het perfecte startpunt voor de natuurliefhebber, de sportieveling maar ook de cultuursnuiver!

Lees verder

Asten in de Peel

Laat u verrassen door het dorpje Asten! Vanaf Best Western Hotel Nobis fietst u zo het gezellige centrum van Asten in. De leuke winkeltjes en terrasjes maar vooral de hartelijke Astenaren maken het aangenaam verpozen in dit dorpje in de Peel.

Lees verder

Ontdek de Peel

Wandel of fiets door het landschap van ondoordringbaar moeras en water, heidevelden, zandruggen, berken en open vlaktes. Een waar paradijs voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars.

Lees verder