Boek hier uw verblijf

Restaurant-arrangementen

Speciaal samengesteld: heerlijk en compleet

Heerlijke arrangementen in het gezellige restaurant ‘Brasserie De Stegen’ geserveerd met de lekkerste gerechten, bijzonder compleet en gunstig geprijsd! Vriendenuitje, vriendinnenweekendje of een familiedag organiseren? Deze arrangementen maken een gezellige dag samen helemaal compleet!

 

High tea met heel veel heerlijks!

Lekker lang tafelen met hartige en zoete hapjes, onder het genot van de beste theesoorten. Een High tea-arrangement in het restaurant van Best Western Hotel Nobis Asten is een prima gelegenheid om bij te kletsen met familie, vrienden of collega’s.

Lees verder

Sharing dinner; tafeltje vol smaak!

De chef van 'Brasserie De Stegen' combineert elk seizoen de lekkerste ingrediënten voor het 'Tafeltje vol smaak'. Alle gerechtjes zijn verser dan vers en bijzonder 'fijn' van smaak. Dit Sharing dinner serveren we in 3 gangen.

Lees verder

Astense lunchplank voor 2

Heerlijke lunch om samen van te genieten! Onze keuken brengt regelmatig een andere heerlijke samenstelling. Maar altijd met krakend vers brood, sandwich, eiergerechten, vlees en visgerechten. Plus een frisse salade een seizoenssoepje.

Lees verder

High wine

Geniet met volle teugen! Een wijnproeverij waarbij u een keuze maakt een assortiment van 8 sublieme wijnen. Per glas serveren we zowel hartige als zoete hapjes. Pure verwennerij voor ieder gezelschap.

Lees verder

High beer

Welkom in de wereld van hop, gerst en mout! Met 3 rondes bier en bijpassende stevige food. Perfect match van La Trappe Isid'or en chicken bites, gestoomd broodje pulled pork en butterfly garnalen. Een Duvel met spareribs 'smokey BBQ' en een Rineke bier met oude kaas en zoet na.

Lees verder

Bier tasting

Meer leren over gerstenat? Ga dan voor deze superleuke bierproeverij en steek wat op over de proeftechnieken, het proeven en beschrijven van bier. Opgeluisterd met interessante anekdotes en handige weetjes over bier; een educatief uitje!

Lees verder

Zomers borrelarrangement 2,5u

Heerlijk samen borrelen, met bites! 2,5 uur met vrienden genieten van hapjes en drankjes met het Zomers borrelarrangement bij Brasserie De Stegen.

Lees verder

Zomers borrelarrangement Deluxe

Geniet ook van verschillende mixdranken en speciaalbieren met het Zomers borrelarrangement Deluxe! 2,5 uur met vrienden genieten van luxe hapjes en drankjes bij Brasserie De Stegen.

Lees verder