Boek hier uw verblijf

Feestdagen uit eten, afhalen & bezorgen

Vanwege het Covid19 virus luisteren wij naar de adviezen van het RIVM, daarom het volgende nieuws: Onze December feestdagen: Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw activiteiten zijn gewóón te reserveren! Het aanbod op locatie én onze afhaal/bezorg mogelijkheden vindt u hieronder.

Krijgen wij bericht vanuit het RIVM dat dit niet toegestaan is i.v.m. de nieuwe richtlijnen dan krijgt u uiteraard uw aankopen terug. Zoals gezegd bieden wij ook onze kerst brunches, lunches en allerlei andere (hapjes) pakketten aan voor bezorg en afhaal! Zo maken wij er samen toch nog gezellige December feestdagen van!

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op

Uit eten tijdens de feestdagen

Wij hebben voor alle feestdagen van het jaar wel een goed idee! Zo serveren we bij ‘Brasserie De Stegen’, het hotel restaurant, de meest verrassende brunches, lunches en diners tijdens de gezelligste dagen van het jaar!

Lees verder

Feestdagen afhalen

Een gezellige en smakelijke pakjesavond? Of een smakelijk hotelontbijt aan huis? Bekijk hier het afhaal aanbod van ons tijdens de december feestdagen!

Lees verder

Feestdagen bezorgen

Een luxe hotelontbijt, een smakelijke kerstbrunch of 2021 beginnen met een heerlijke nieuwjaarsbrunch? Wij bezorgen het bij u thuis!

Lees verder