Boek hier uw verblijf

Feestdagen

De afgelopen tijd hebben we veel over moeten slaan, daar ontvangen wij u heel graag tijdens de December feestdagen voor luxe arrangementen, buffetten en diners! Kom dus lekker eten met Kerstmis of geniet optimaal en zorgeloos van de laatste avond van het jaar. De decembermaand staat in het teken van gezellig tafelen met vrienden en familie. De één doet dit met een uitgebreid Kerstontbijt, de ander houdt meer van een dinerbuffet! Wat er bij ons allemaal mogelijk is tijdens de feestdagen? Bekijk hieronder de opties!

Reserveer hier voor bovenstaande mogelijkheden

 

Bent u op zoek naar een feestelijk hotelarrangement met overnachting? Bekijk dan ons Kerst arrangement of ga voor onze spetterende Sylvesterparty incl. overnachting tijdens Oud en nieuw.

Blijft u dit jaar toch liever thuis? Ook dat begrijpen wij! In ons afhaal & bezorg aanbod vindt u heerlijke gerechten die u direct kunt bestellen voor een heerlijk feestavondje thuis!

Afhalen & bezorgen

Een smakelijk hotelontbijt aan huis? Of een lekkere borrelplank? Bekijk hier het afhaal aanbod van ons tijdens voor de gezellige feestdagen!

Lees verder