Boek hier uw verblijf

Hotelarrangementen

Zin in een uitje tegen een aantrekkelijke prijs?

Een arrangement is altijd handig want wij hebben al overal aan gedacht. Dat is praktisch, meteen goed geregeld en vaak tegen de gunstigste prijs! We hebben verschillende arrangementen samengesteld. Zo zijn er hotelarrangementen met een of meer overnachtingen en een uitje in de omgeving, maar ook een volledig verzorgd wellness-verwenverblijf in het hotel inclusief diner.

 

Yes! Toverland-arrangement

2 nachten: met 4 personen genieten van het Toverland-arrangement! 2 overnachtingen met een heerlijk ontbijtbuffet en natuurlijk een tè gekke dag samen in attractiepark Toverland!

Lees verder

Heerlijk half pension-arrangement

3 dagen, 2 nachten genieten van een compleet verzorgd verblijf met het Heerlijk Half pension arrangement. Met een 3-gangen menu-diner en een uitgebreid onbijtbuffet: een goed begin van een mooie dag!

Lees verder

2 daags Wellness arrangement

Twee dagen genieten van een luxe verblijf, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en een bezoek aan het prachtige Spa Sense Geldrop.

Lees verder

Onbezorgd verzorgd arrangement

Even helemaal eruit met dit 'onbezorgd verzorgd' verblijf bij Best Western hotel Nobis Asten! Verblijf 2 nachten in een kamertype naar keuze en begin de dag vervolgens goed met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.

Lees verder

3 daags Wellness arrangement

Heerlijk onderdompelen in luxe? Geniet 3 dagen van een verblijf, inclusief uitgebreid ontbijt en volop wellness met een bezoek aan het prachtige Spa Sense in Geldrop.

Lees verder

2 daags fiets arrangement

Twee dagen lang eindeloos fietsen door het prachtige Peelland. De mooiste natuurgebieden liggen op fietsafstand van Best Western Hotel Nobis Asten.

Lees verder

3 daags fiets arrangement

Drie dagen genieten en eindeloos fietsen door het prachtige Peelland. De mooiste natuurgebieden liggen op fietsafstand van Best Western Hotel Nobis Asten. Inclusief 1 dag fietshuur.

Lees verder

Cycling package 2 nights

This Best Western Cycling package includes two nights in a comfortable room with breakfast each morning, one day bicycle rental, one packed lunch and scenic cycling routes and information. A must do for the bicycle lovers!

Lees verder

Culinary package 2 nights

This Best Western package includes two nights in a comfortable room with breakfast each morning. At night we will serve you a four-course dinner and you will get an information package on the surroundings.

Lees verder

Golfspecial 3 dagen

Wist u dat ons hotel omringd is door de mooiste golfbanen van Nederland? Geniet direct van dit heerlijke golfarrangement en sla je slag op bij een van onze partner golfbanen!

Lees verder

Kerst arrangement

Een ouderwets gezellige kerst vieren met vrienden en familie? Reserveer dan het kerstarrangement en dompel uzelf onder in kerst luxe!

Lees verder

Sylvester party arrangement

We luiden het nieuwe jaar feestelijk in! Geniet van een heerlijke Sylvester dinner party [8 gangen] en blijf daarna lekker slapen!

Lees verder

Yes! Toverland arrangement

1 overnachting en met 4 personen genieten van het Toverland-arrangement! Met in de ochtend een heerlijk ontbijtbuffet en natuurlijk een tè gekke dag samen in attractiepark Toverland!

Lees verder