Boek hier uw verblijf

Hotelarrangementen

Zin in een uitje tegen een aantrekkelijke prijs?

Een arrangement is altijd handig want wij hebben al overal aan gedacht. Dat is praktisch, meteen goed geregeld en vaak tegen de gunstigste prijs! We hebben verschillende arrangementen samengesteld. Zo zijn er hotelarrangementen met een of meer overnachtingen en een uitje in de omgeving, maar ook een volledig verzorgd wellness-verwenverblijf in het hotel inclusief diner.

 

Yes! Toverland-arrangement

2 nachten: met 4 personen genieten van het Toverland-arrangement! 2 overnachtingen met een heerlijk ontbijtbuffet en natuurlijk een tè gekke dag samen in attractiepark Toverland!

Lees verder

Heerlijk half pension-arrangement

3 dagen, 2 nachten genieten van een compleet verzorgd verblijf met het Heerlijk Half pension arrangement. Met een 3-gangen menu-diner en een uitgebreid onbijtbuffet: een goed begin van een mooie dag!

Lees verder

2 daags Wellness arrangement

Twee dagen genieten van een luxe verblijf, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en een bezoek aan het prachtige Spa Sense Geldrop.

Lees verder

Onbezorgd verzorgd arrangement

Even helemaal eruit met dit 'onbezorgd verzorgd' verblijf bij Best Western hotel Nobis Asten! Verblijf 2 nachten in een kamertype naar keuze en begin de dag vervolgens goed met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.

Lees verder

3 daags Wellness arrangement

Heerlijk onderdompelen in luxe? Geniet 3 dagen van een verblijf, inclusief uitgebreid ontbijt en volop wellness met een bezoek aan het prachtige Spa Sense in Geldrop.

Lees verder

2 daags fiets arrangement

Twee dagen lang eindeloos fietsen door het prachtige Peelland. De mooiste natuurgebieden liggen op fietsafstand van Best Western Hotel Nobis Asten.

Lees verder

3 daags fiets arrangement

Drie dagen genieten en eindeloos fietsen door het prachtige Peelland. De mooiste natuurgebieden liggen op fietsafstand van Best Western Hotel Nobis Asten.

Lees verder

Fietsarrangement + lunch

Dit sportieve fietsarrangement is inclusief twee overnachtingen in een van onze comfortabele kamers! Geniet in de ochtend van een heerlijk ontbijtbuffet en stap daarna op de fiets!
Een 'must do' voor onze fietsliefhebbers!

Lees verder

Culinair arrangement 2 nachten

Bourgondisch genieten is het uitgangspunt van het culinair arrangement van Hotel Nobis. Schuif gezellig aan een tafeltje in Brasserie De Stegen en geniet in de avond van een heerlijk 4 gangen diner!

Lees verder

Golfspecial 3 dagen

Wist u dat ons hotel omringd is door de mooiste golfbanen van Nederland? Geniet direct van dit heerlijke golfarrangement en sla je slag op bij een van onze partner golfbanen!

Lees verder

Sparkling X-mas

Een ouderwets gezellige kerst vieren met vrienden en familie? Reserveer dan het Sparkling X-mas arrangement en dompel uzelf onder in kerst luxe!

Lees verder

Sylvester arrangement

We luiden het nieuwe jaar feestelijk in! Geniet van een heerlijke Sylvester dinner party [8 gangen] en blijf daarna lekker slapen!

Lees verder

5 Daagse minivakantie

Geniet van nèt dat beetje extra tijdens deze minivakantie! 4 heerlijke overnachtingen met een smaakvol ontbijtbuffet! Neem een duik in het zwembad of ga er lekker op uit.

Lees verder

4 of 5 dagen sapvasten

Verwen lichaam en geest met een sapvastenkuur vakantie bij Restart. Kom helemaal tot jezelf in een goede combinatie van sapvasten, wellness, bewegen, beauty, persoonlijke aandacht en advies van onze topbegeleiding.

Lees verder

Tussen de ballen en de bollen

Liever er even uit tussen de feestdagen in? Met dit arrangement rust je uit van de gezellige kerstdagen en laadt je weer op voor de laatste dag van het jaar!

Lees verder

 

Overnachten tijdens de December Feestdagen!

Heerlijk er tussenuit met de Kerstdagen, óf het jaar goed afsluiten met onze sylvesterparty! Voor de December feestdagen hebben wij drie hele feestelijke arrangementen gemaakt. Drie overnachtingen & culinaire verwenning om even écht van elkaar te genieten.