Boek hier uw verblijf

Faciliteiten

Best Western Hotel Nobis Asten aan de snelweg A67 afslag Asten

Vlakbij Eindhoven en Venlo en bovendien centraal voor alle routes richting Randstad en Ruhrgebied. Met Nationaal Park de Groote Peel op wandel- en fietsafstand is Best Western Hotel Nobis Asten een perfecte uitvalsbasis voor de zakelijke, maar zeker ook de recreatieve gast. Dit luxe 4-sterren hotel biedt alle faciliteiten voor een heerlijk verblijf. Hotelgasten van Best Western Hotel Nobis Asten maken gratis gebruik van de wellness faciliteiten met binnenzwembad, sauna, en fitnessclub. In het smaakvol gestylede restaurant Brasserie ‘De Stegen’ mixt de Brabantse gastvrijheid perfect met een heerlijke internationale keuken. Later een borreltje in bar ‘t Laarbroek; gegarandeerd gezellig!

 

Overnachten in het gezellige Best Western Hotel Nobis Asten

Door een recente renovatie zijn de hotelkamers ruim en modern maar ook warm en gezellig ingericht. Alle hotelkamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, gratis wifi, koffie/thee voorzieningen en een haardroger in een eigen badkamer. De bedden zijn natuurlijk van topkwaliteit; een overnachting op de fijnste Auping-bedden van Best Western Hotel Nobis Asten is uitgeslapen wakker worden! Begin vervolgens de dag goed met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet in ’Brasserie De Stegen’. Ondertussen staat de auto top op de ruime parkeerplaats en de fiets helemaal safe in de overdekte fietsenstalling!

 

Geniet optimaal van onze wellness faciliteiten

Het binnenzwembad, de sauna en de fitnessclub met groepslessen en yoga zijn gratis toegankelijk voor onze hotelgasten. Bij het inpandige gezondheidscentrum ‘Restart-Retouch’ kunt u terecht voor verschillende wellness behandelingen en detox belevingen. Ook kunt u hier terecht voor een ‘sapvasten’ of een ‘sapkuur’ vakantie, waarbij je 4 of 5 dagen volledig ‘ontgift’. Het programma van de sapkuur biedt naast vers gemaakte gezonde biologische sappen ook volop gelegenheid om er een ontspannende tijd voor jezelf van te maken. Om zo min mogelijk aan eten te denken biedt Restart-Retouch een gevarieerd programma met een goede mix van beweging en ontspanning. Uiteraard kun je de tijd ook gebruiken om uit te rusten, gebruik te maken van behandelingen of lekker niets doen.

 

Let op!  Van maandag t/m donderdag is het zwembad gesloten van 15:00u tot uiterlijk 19:15u in verband met zwemlessen!