Zakelijke ontmoetingen bij Nobis

Onze pas vernieuwde social lobby is een ideale plek voor een zakelijke afspraak, om te flexwerken of om even tot rust te komen voor de open haard na een lange rit. U heeft hier de gelegenheid om van onze koffie- en borrelkaart te bestellen. Bent u met een grote groep of wenst u meer privacy? Dan raden wij u aan om één van onze 5 multifunctionele zalen te boeken. Wij begrijpen dat elke bijeenkomst anders is, en denken daarom graag met u mee. Zo is het mogelijk om een zaal te huren, maar bieden wij ook compleet verzorgde vergaderpakketten aan.

Het prettige aan vergaderen bij Best Western Hotel Nobis Asten, is dat alles wat u nodig heeft tijdens uw vergadering onder één dak te vinden is. We hebben voldoende parkeerplekken, een uitstekende keuken én comfortabele hotelkamers. Een meerdaagse zakelijke ontmoeting met verschillende wensen en benodigdheden is geen enkel probleem. Benieuwd naar hoe ons gebouw is ingedeeld? Download dan onze plattegrond.

Brasserie De Stegen

 

Vergaderingen en congressen

Best Western Hotel Nobis Asten beschikt over een 5-tal zalen van verschillende grootte en ambiance. De zalen worden geheel afgestemd op uw wensen en elke offerte wordt op maat gemaakt. Er zijn veel verschillende opstellingen en programma’s mogelijk. Ons sales-team adviseert u hier graag over. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Download hieronder dan onze vergaderfolder of neem contact met ons op via 0493681300 of info@nobis.nl

Teambuilding

Uw training of vergadering wordt succesvoller als u de opgedane kennis direct toepast in de praktijk! En hoe kan dat nu op een leukere manier gedaan worden dan tijdens een teambuildingsactiviteit? Ons sales-team organiseert met veel plezier een leuk programma voor u. Onze meest gekozen activiteiten zijn het spel ‘Wie is de Mol’, de GPS-tocht, de Pub-quiz, het spel ‘Wij houden van Brabant’ en de Bier & Bitterballen Bingo. Benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben? Bekijk hieronder onze activiteitenfolder. Een offerte opvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0493 681 300. 

Feesten en partijen

 

Iets te vieren?

Successen moeten gevierd worden! Dat kan in één van de sfeervolle zalen bij Best Western Hotel Nobis Asten. Of het nu om een borrel, receptie of bedrijfsfeest gaat, ons salesteam helpt u graag met de organisatie en aankleding. Met jarenlange ervaring brengen wij ook uw feestje tot een succes! Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0493681300 of info@nobis.nl. Benieuwd naar wat er op ons menu staat? 

Offerte opvragen?
Vul het formulier in