Iets te vieren? Vier het bij Nobis!

Met 25 jaar ervaring weet ons sales-team wel hoe ze een feestje moeten organiseren! Of het nu om een receptie, jubileum, bruiloft, familiedag of bedrijfsfeest gaat; bij Nobis kan het allemaal. Alle zalen hebben een eigen karakter en ambiance, waarin verschillende opstellingen mogelijk zijn. Naast een prima organisatie, een voortreffelijke keuken en enthousiaste medewerkers, biedt Nobis ontzettend veel mogelijkheden en denken we samen met u mee over de indeling en het programma van uw feestelijke gelegenheid. Uw feest wordt een gegarandeerd succes!

Het voordeel aan het vieren van uw feest bij Best Western Hotel Nobis Asten is dat u zich nergens meer zorgen om hoeft te maken. Onze keuken is één van de beste uit de omgeving. We zijn een 4-sterren hotel van hoge kwaliteit, dus onze faciliteiten zijn dit ook. Onze medewerkers zijn enthousiast en denken met u mee. We hebben voldoende parkeerplaatsen voor al uw gasten en willen uw gasten een borrel doen maar wonen ze ver weg? Dan kunnen we bij ons zelfs overnachten. Het kan allemaal!

 

Feesten en partijen

Best Western Hotel Nobis Asten beschikt over een 7-tal zalen van verschillende grootte en ambiance, geschikt voor feesten in allerlei soorten en maten. Bij ons is alles mogelijk en we denken ontzettend graag met u mee over de invulling van uw feest. We hebben een aantal leuke themafeesten waaruit u kunt kiezen, maar zijn natuurlijk ook benieuwd naar uw eigen ideeën! Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Dan raden wij u contact op te nemen met ons feest-team via 0493681300 of info@nobis.nl.

Familiedag / vriendendag

Kent u dat, dat u wéér iets nieuws moet verzinnen voor die ene familiedag of vriendendag maar géén inspiratie heeft? Dat lossen wij graag voor u op! Wacht dacht u van een leuke GPS-tocht? Een Lipdub? Of misschien een echt Hollands spel? Natuurlijk verzorgen wij hierbij heerlijke hapjes en drankjes naar keuze, zodat uw dag niet meer stuk kan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0493681300 of info@nobis.nl 

Feesten en partijen

Trouwen bij Nobis

Al jaren organiseren wij met veel liefde bruiloften van alle soorten en maten. De mooiste dag van uw leven nemen wij met grote zorg op ons, zodat u zich alleen zorgen hoeft te maken over datgene dat écht belangrijk voor u is. We hebben een team klaarstaan die u helpt met de voorbereidingen, helpt plannen en leuke tips geeft. Benieuwd naar onze locatie voor de mooiste dag van uw leven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0493 681 300. 

Offerte opvragen?
Vul het formulier in