Een ontspannen verblijf

Dat staat centraal bij Best Western Hotel Nobis Asten. Naast een comfortabel bed, een ruime kamer en een prima restaurant kunt u bij ons tot rust komen in het fitnesscentrum, het wellnesscomplex of in één van de prachtige natuurgebieden rondom het hotel. 

Onze front-office heeft alle informatie die u maar wenst over uitjes, wandel- en fietsroutes, activiteiten met de kinderen, de verschillende markten in en rondom Asten en nog veel meer. Bij de receptie is een uitjesmap aanwezig waarin alle uitjes binnen een straal van 50 km staan genoteerd inclusief adres en uitleg. We helpen u graag met het plannen van uw verblijf.

Regels en openingstijden

Fitnesscentrum

Wenst u gebruik te maken van het fitnesscentrum, meld u zich dan even aan de balie van het sportcentrum. 

  • Minimale leeftijd: 16 jaar

Openingstijden:

  • Maandag & woensdag: 07.00 uur tot 22.30 uur
  • Dinsdag & Donderdag: 08.30 uur tot 22.30 uur
  • Vrijdag: 07.00 uur tot 21.30 uur
  • Zaterdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
  • Zondag: 09.30 uur tot 13.00 uur

Op feestdagen is het sportcentrum gesloten.

Wellnesscentrum

U kunt zich omkleden in de kleedruimtes bij het wellnesscomplex. Hier zijn tevens lockers aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Het dragen van badkleding is in het Turks stoombad en in de sauna niet toegestaan. De minimale leeftijd hiervoor is 18 jaar.

De Turbo zonnnebruiner bevindt zich in een apart afgesloten ruimte. De sleutel en muntjes kunt u afhalen bij de balie van het sportcentrum. Wanneer deze gesloten is kunt u de sleutel en muntjes verkrijgen aan de receptie van het hotel. De kosten van de Turbo zonnebruiner bedragen €3,00 per 4 minuten.

Openingstijden:

  • Dagelijks van 07.00 uur tot 22.30 uur
  • Tijdens feestdagen geopend

Let op: Het wellness centrum is enkel te bereiken per trap. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Zwembad

Het zwembad opent ’s morgens haar deuren om 07.00 uur en is met uitzondering van onderstaande zwemlessen iedere dag geopend tot 22.30 uur. Hier bevindt zich een kleedruimte en kleine lockers, waar u uw waardevolle voorwerpen in kwijt kunt. Het zwembad is enkele uren per dag gesloten voor zwemles/schoonmaak, vraag voor de zekerheid naar de openingstijden bij de receptie.

Voor zwemlessen zijn de volgende tijden gereserveerd:

  • Maandag en donderdag van 09.00 uur tot 11.00 uur en van 15.30 uur tot 19.00 uur
  • Dinsdag en woensdag van 15.30 uur tot 19.00 uur

Let op: Het zwembad is enkel te bereiken per trap. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Asten in de Peel

Asten heeft zowel de sportieveling als de cultuursnuiver van alles te bieden. Het bourgondische dorpje ligt verstopt tussen verschillende prachtige natuurgebieden, zoals De Groote Peel en de Strabrechtse Heide. De fietser en wandelaar kan hier zijn of haar sportieve hart ophalen. Liever wat leren over de omgeving? Dit kan bijvoorbeeld in het prachtige bezoekerscentrum van De Grootte Peel in Ospel, of in het beroemde Klok & Peel museum in Asten. Alles bevindt zich op een steenworp afstand van ons hotel. Alvast aan de voorpret beginnen? Bekijk hieronder dan onze uitjesmap, die we speciaal voor u hebben samengesteld om uw verblijf zo ontspannen mogelijk te maken!

We raden u ook aan om eens rond te kijken op de website van VVV Asten.

Lekker actief de Peel ontdekken

Best Western Hotel Nobis Asten beschikt over een aantal leuke middelen om de omgeving van Asten mee te ontdekken. Zo verhuren wij herenfietsen, damesfietsen en bikesteps. Een bikestep is een kruising tussen een fiets en een step, waarbij uw beenspieren flink op de proef gesteld worden! We verhuren deze fietsen en bikesteps ook aan niet-hotelgasten en verzorgen tevens georganiseerde fietstours en bikesteptochten. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met 0493681300 of info@nobis.nl

Liever wandelen? Onze receptie heeft verschillende wandelroutes voor u klaarliggen die u gratis bij ons kunt ophalen tijdens uw verblijf. Liever deze routes vóór uw verblijf al bekijken? Stuur ons dan een mailtje zodat wij u de gewenste routes toe kunnen sturen.

Arrangementen

 

Sport en Spa ‘Move your Body’

Onze hotelgasten mogen onbeperkt gebruik maken van onze Spa & Health faciliteiten in het complex van Move Your Body. Dit uitgebreide sportcomplex bestaat uit een ruime zaal met verschillende fitness apparatuur, een kinderspeelzaal, een bar, functionele kleedruimtes, prima sanitair en een zaal waar groepslessen worden gegeven. Het wellness-centrum bestaat uit een verwarmd zwembad met kinderbad en douches, een bubbelbad, een sauna, een Turks stoombad en een turbo zonnebruiner. Tevens is er op bepaalde dagen een masseur aanwezig. Move Your body heeft een eigen website, die u hieronder kunt raadplegen.