Best Western Hotel Nobis Asten

“Celebrating 25 years of experience”

In 1988 nam de familie Loverbosch het gewaagde initiatief om het stuk landbouwgrond aan de A67 om te dopen tot ‘hotel restaurant area’; een motel met 25 kamers, een trucker restaurant en een grote parkeerplaats. Hier begon een droom die met sterke handen, een vooruitziende blik en gezond boerenverstand uitgegroeid is tot een succesvol 4-sterren hotel met 120 kamers, een inpanding fitness- en wellness complex, een binnenzwembad, een sfeervolle brasserie, een gezellige bar, een groot buitenterras en een 6-tal vergader/feestzalen.

In 2016 vierde Best Western Hotel Nobis Asten haar 25 jarig jubileum. Na al die jaren wordt het hotel nog altijd met veel liefde gerund door de familie Loverbosch. De tweede generatie heeft het stokje overgenomen van de eerste generatie Loverbosch, en zelfs de derde generatie loopt al geregeld rond in het gebouw. In deze 25 jaar heeft de familie flink gebouwd, verbouwd en geïnnoveerd. Zo is Hotel Nobis sinds 2002 aangesloten bij de internationale keten ‘Best Western’ en draagt het sindsdien de naam ‘Best Western Hotel Nobis Asten’. Dit heeft ervoor gezorgd dat veel reizigers over de hele wereld het hotel in het kleine dorpje Asten weten te vinden. In 2016 vond de laatste verbouwing paats; de lobby en de openbare toiletten zijn volledig gemoderniseerd.

Ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum heeft Best Western Hotel Nobis Asten een ‘magazine’ laten maken over het hotel en haar geheime wapen: het team dat Best Western Hotel Nobis maakt wat het vandaag de dag is: Een plek waar échte Brabantse gastvrijheid wordt beleefd en gasten met een grote glimlach aan terugdenken. Het Nobis Magazine kunt u hieronder openen en inkijken. Wil jij ook deel uitmaken van dit geheime wapen? Lees dan snel verder en bekijk de openstaande vacatures!