Boek hier uw verblijf

Actieve groepsuitjes

Familiedag, vriendenweekend of een bedrijfsuitje organiseren?

Wij hebben werkelijk alles in huis voor de leukste actieve uitjes, workshops en teambuilding-events. Doordat we ook de culinaire kant helemaal top kunnen verzorgen ben je bij Best Western Hotel Nobis aan het goede adres voor een complete en onvergetelijke dag.

We hebben een aantal arrangementen samengesteld met de perfecte combi van activiteiten en plenty good food! Goed voor de teamspirit en het versterkt de familie- of vriendschapsband. Zo zie maar eens samen te ontsnappen via een Escapegame, ga voor een Beertasting of de Ik hou van Brabant quiz met een very real lunch of diner!

Liever sportiever? Ga dan eens met de voetjes van de vloer bij een Djembé-workshop of in een bubbel rondrennen bij Bubblevoetbal! Samen in de auto op weg naar een volgende heerlijke gang bij onze collega-hotels? Check dan het Driving dinner! Dit is beleven, lachen en overwinnen samen!

Vrijgezellenfeestje? Speel samen de Weddinggame want de verschillende opdrachten waarvoor we op pad gaan brengen ‘zeker weten’ plenty pret! Voor liefhebbers van de breinbrekers hebben we de Ik hou van Brabant-quiz met als inzet natuurlijk de eeuwige roem en eer. Een gezellige quizmaster leidt deze quizzen en natuurlijk ook hier weer in combinatie met de culinaire topprestaties de keuken!