Zin in een uitje tegen een aantrekkelijke prijs?

Een arrangement is altijd handig want wij hebben al overal aan gedacht. Dat is praktisch, meteen goed geregeld en vaak tegen de gunstigste prijs! We hebben verschillende arrangementen samengesteld. Zo zijn er hotelarrangementen met een of meer overnachtingen en een uitje in de omgeving, maar ook een volledig verzorgd wellness-verwenverblijf in het hotel inclusief diner.

Love Deal

Geniet samen met je partner van onze love deal. Maak even tijd voor elkaar en kom helemaal tot rust in onze luxe en comfortabele kamers!

Meer informatie

Culinair arrangement

Bourgondisch genieten is het uitgangspunt van het culinair arrangement van Hotel Nobis. Schuif gezellig aan een tafeltje in Brasserie De Stegen en geniet in de avond van een heerlijk 8 gangen diner!

Meer informatie
Nobis - Fietsarrangement + lunch

Fiets & wandel arrangement

Genieten van de prachtige natuur in de Peel is het uitgangspunt van het Fiets & wandel arrangement!

Meer informatie

Sweet escape deal

Geniet van 2 overnachtingen en een heerlijk hoofdgerecht met onze Sweet escape deal!

Meer informatie
Nobis - Culinair arrangement 2 nachten

5 Daagse minivakantie

Geniet van nèt dat beetje extra tijdens deze minivakantie! 4 heerlijke overnachtingen met een smaakvol ontbijtbuffet! Neem een duik in het zwembad of ga er lekker op uit.

Meer informatie
Nobis - Golfspecial 3 dagen

Golfspecial

Wist u dat ons hotel omringd is door de mooiste golfbanen van Nederland? Geniet direct van dit heerlijke golfarrangement en sla je slag op bij een van onze partner golfbanen!

Meer informatie
Nobis - 3 daags wellness arrangement

Wellness arrangement [2 nachten]

Heerlijk onderdompelen in luxe? Geniet 3 dagen van een verblijf, inclusief uitgebreid ontbijt en volop wellness met een bezoek aan het prachtige Spa Sense in Geldrop.

Meer informatie
Nobis - Yes! Toverland arrangement

Yes! Toverland arrangement

2 nachten: met 4 personen genieten van het Toverland-arrangement! 2 overnachtingen met een heerlijk ontbijtbuffet en natuurlijk een tè gekke dag samen in attractiepark Toverland!

Meer informatie
Nobis - 2 daags wellness arrangement

Wellness arrangement [1 nacht]

Twee dagen genieten van een luxe verblijf, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en een bezoek aan het prachtige Spa Sense Geldrop.

Meer informatie