Geniet optimaal van onze wellness faciliteiten

24/7 receptie
Elektrische laadpalen
Fitness
Hotelbar
Binnenzwembad
Wasserij service
Parkeerplaats
Sauna

Check-in / check-out

Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, kunt u bij Hotel Nobis eenvoudig in- en uitchecken voor of na uw verblijf. Wilt u eerder inchecken of later uitchecken? Wij kijken graag voor u wat er mogelijk is.

 • Inchecken vanaf 14:00 tot 23:00 uur
 • Wilt u graag na 23:00 uur inchecken? Neem dan even contact met ons op.
 • Uitchecken voor 11:00 uur
 • Late check-out tot 17:00 uur mogelijk op basis van beschikbaarheid
  (€ 25,-, uitsluitend op aanvraag)
 • Gratis opslagruimte voor bagage
 • 24/7 receptie
Nobis - Gebouw - voorkant

Ontbijtbuffet

Elke ochtend serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet met allerlei vers afgebakken luxe broodsoorten, crackers en verschillende ontbijtgranen. Bovendien bieden we vers fruit, yoghurt, gekookte eitjes, worstjes en ontbijtspek aan in het ontbijtbuffet. Vleeswaren en kaas, allerlei zoet en natuurlijk koffie, thee, melk en verse vruchtensappen. Zoveel keus; dat is zeker een goede start voor onze hotelgasten. Maar ook voor niet-hotelgasten kan een ontbijt een uitkomst zijn. Want een ontbijtbuffet bij Best Western Hotel Nobis Asten is een prima start van een werkoverleg. Denk aan een dagje uit, Best Western Hotel Nobis Asten is dan een ideaal meetingpoint; vlakbij de A67. Zo begint een dag lekker op tijd!

Het ontbijt wordt van maandag t/m vrijdag geserveerd van 06:30 tot 10:00.
In het weekend en feestdagen van 07:00 tot 11:00.

Nobis - Ontbijtbuffet

Top lunchlocatie!

Want het restaurant van Best Western Hotel Nobis Asten is de ideale plek voor een uitje, een moment pauze of even werken tussen twee afspraken door. Alles samen met een lekkere en gezonde lunch! Zowel zakelijke afspraken als een ontmoeting in vrije tijd is hier prima op zijn plaats. De keuken biedt een uitgebreide lunchkaart met allerlei fijne gerechten, sharing en de beroemde lunchplank. Plus natuurlijk de bekende lunchklassiekers; van omelet tot uitsmijter, ongekend smakelijk bereidt.

Geniet optimaal van onze wellness faciliteiten

Het binnenzwembad, de sauna en de fitnessclub met groepslessen en yoga zijn gratis toegankelijk voor onze hotelgasten. Op maandag [11:45-13:15/15:15-19:15] en dinsdag [15:15-18:15] is het zwembad gesloten in verband met zwemlessen.

Bij het inpandige gezondheidscentrum ‘Restart-Retouch’ kunt u terecht voor verschillende wellness behandelingen en detox belevingen. Ook kunt u hier terecht voor een ‘sapvasten’ of een ‘sapkuur’ vakantie, waarbij je 4 of 5 dagen volledig ‘ontgift’. Het programma van de sapkuur biedt naast vers gemaakte gezonde biologische sappen ook volop gelegenheid om er een ontspannende tijd voor jezelf van te maken.

Nobis - Zwembad

Bar ’t Laarbroek

Een gezellige nazit na een lange dag vergaderen, een borrel met een gezelschap of een enkel drankje voor het slapen gaan. Een praatje met je collega’s of ontmoeting met mede-hotelgasten, in de bar bruist het altijd! Een internationale en ongedwongen sfeer in een sprankelende omgeving.

Parkeren

De parking bij Best Western Hotel Nobis Asten heeft ruime parkeerplaatsen en is voor onze gasten gratis. Dat is makkelijk parkeren op een ideale locatie op de grens van Brabant en Limburg, daardoor zijn zowel Eindhoven als Venlo makkelijk bereikbaar. Bovendien ligt Best Western Hotel Nobis Asten centraal voor alle routes richting Randstad en Ruhrgebied. Dat maakt het hotel en restaurant een praktisch meetingpoint! De fiets parkeren we overigens helemaal safe in de overdekte fietsenstalling!

Oplaadpunt elektrisch rijden vlakbij A67 afslag Asten

Best Western Hotel Nobis Asten heeft 2 laadpalen voor elektrische auto’s. Opladen werkt met alle gangbare oplaadkaarten. Dat is handig stoppen want zowel auto als bestuurder zijn weer helemaal opgeladen na zo’n break.

Nobis - Parkeren

Extra services

Wij zien u graag genieten en hopen dat u een onbezorgd verblijf heeft bij Hotel Nobis. Wilt u tips om de omgeving te verkennen? Of wilt u gebruik maken van één van onderstaande diensten, informeer hier naar bij de receptie:

 • Roomservice (€ 7,50 p.p.)
 • Was- en strijkservice (tegen betaling)
 • Ontbijtbox to go (€ 12,95 per box)
 • Lunchbox to go (€ 12,95 per box)
 • Fiets verhuur (op basis van beschikbaarheid)