Vergadermogelijkheden bij Hotel Nobis Asten

Vergaderen

Alles onder één dak voor de perfecte meeting

Vergaderen is hard werken. Geen zorgen over de verzorging want wij werken top met u samen met een succesvolle dag als doel. Maak een keuze uit een samengesteld arrangement of stel zelf uw vergadering, meeting of cursus samen. Een meeting combineren met een diner of voorovernachting brengt nog meer ‘resultaat’.

Benieuwd naar de multifunctionele zalen, het restaurant en de vergaderarrangementen van Hotel Nobis? Neem hieronder een kijkje. Voor losse verhuur bekijkt u onze vergaderfolder.

Nobis - Social Lobby
200m
2
1 - 120 personen

Social Lobby

Nobis - Vosselen
340m
2
25 - 500 personen

De Vosselen

150m
2
5 - 100 personen

De Diesdonck

Nobis - De Berken
136m
2
5 - 100 personen

De Berken

50m
2
1 - 25 personen

Het Achterbosch

Nobis - De Voordeldonk
40m
2
1 - 20 personen

De Voordeldonk

Audio

Flexibele opstelling

Parkeren

Schrijfwaren

Onze vergaderarrangementen

Vergaderarrangement – ‘4hours’

Wilt u een paar uur ongestoord vergaderen en brainstormen? Maak gebruik van ons 4-uursarrangement en reserveer een van onze vergaderruimtes voor een dagdeel naar keuze.

Meer informatie
Inclusief lunch

Vergaderarrangement – ‘8hours’

Op zoek naar een combinatie van culinair genieten en vergaderen in een sfeervolle ambiance? Bij Hotel Nobis bent u letterlijk aan het juiste adres.

Meer informatie
Inclusief diner

Vergaderarrangement – ‘8hours diner’

Op zoek naar een combinatie van culinair genieten en vergaderen in een sfeervolle ambiance? Wij verzorgen tijdens uw vergadering een heerlijk en uitgebreid diner met streekproducten.

Meer informatie
Inclusief lunch, diner
Nobis - De Berken

Vergaderarrangement – ’12hours’

Men komt vaak tot nieuwe inzichten op een nieuwe locatie. Gedurende een hele dag kunt u gebruikmaken van onze vergaderruimte inclusief uitgebreide lunch en driegangendiner.

Meer informatie
Inclusief ontbijt, lunch, diner
Inclusief overnachting
Nobis - Vergaderen

Vergaderarrangement – ’24hours’

Succesvol vergaderen begint met een creatieve kijk op de te behandelen onderwerpen van uw vergadering. Ons 24-uursarrangement geeft u alle ruimte en rust om uw sessie goed in te steken en een productieve vergadering te creëren.

Meer informatie
Inclusief ontbijt, lunch, diner
Inclusief overnachting
Nobis - Vergaderen - Header

Vergaderarrangement – ’48hours’

Ons 2 daags arrangement is een compleet verzorgd vergaderarrangement waarbij u een van onze vergaderruimtes kunt gebruiken én tegelijkertijd geniet van lunches, een driegangendiner, ontbijtbuffet en luxe overnachting in ons hotel.

Meer informatie

Vergaderen & CrossFit

Ervaar de perfecte combinatie van sport en productiviteit met onze unieke aanbieding: 1 uur CrossFit gecombineerd met een productieve vergadering in ons hotel! Crossfit is een systeem dat zich onderscheid door grote variatie in oefeningen gebaseerd op gewichtheffen, turnen en...

Meer informatie

Vergaderen & koudetraining/breathing

Sinds kort is het bij Hotel Nobis mogelijk om een koudetraining te volgen in combinatie met de huur van een van onze zalen. Perfect tijdens uw meerdaagse bijeenkomst of om een vergadering af te sluiten! Koude training kan helpen aan...

Meer informatie

Vergaderen op maat?

Staat uw arrangement er niet tussen? Geen zorgen wij regelen voor uw een vergadering op maat! Neem gelijk contact met ons op.

Neem contact op