Vergaderen & CrossFit

Inclusief zaalverhuur

Inclusief opstelling

Ervaar de perfecte combinatie van sport en productiviteit met onze unieke aanbieding: 1 uur CrossFit gecombineerd met een productieve vergadering in ons hotel! Crossfit is een systeem dat zich onderscheid door grote variatie in oefeningen gebaseerd op gewichtheffen, turnen en calisthenics. De verbetering van fitheid en gezondheid als doel. Een typische Crossfit-training bestaat uit een warming up, training om bepaalde vaardigheden te oefenen, de WOD en tot slot cooling down/strecthen.

Inbegrepen bij dit arrangement

Gratis WiFi

Gratis parkeren op terrein

Schrijfwaren

Algemene informatie

Ervaar de perfecte combinatie van sport en productiviteit met onze unieke aanbieding: 1 uur CrossFit gecombineerd met een productieve vergadering in ons hotel. Begin uw dag met een verkwikkende CrossFit-sessie van één uur, geleid door een gecertificeerde trainer. Verleg de fysieke grenzen, verhoog uw energie en zet de toon voor een zeer productieve vergadering.

Crossfit is  een systeem dat zich onderscheid door grote variatie in oefeningen gebaseerd op gewichtheffen, turnen en calisthenics. De verbetering van fitheid en gezondheid als doel. Deze combinatie van sport en werk is ontworpen om uw algehele welzijn te bevorderen, teamcohesie te stimuleren en ervoor te zorgen dat uw vergaderingen niet alleen productief, maar ook verfrissend en inspirerend zijn. Dit arrangement is waar gezondheid, productiviteit en comfort naadloos samenkomen.

Mogelijke opstellingen

U-vorm

Carré

Stoelen in een kring

Theater

Cabaret

Schoolopstelling

Onze zalen

Nobis - Social Lobby
200m
2
1 - 120 personen

Social Lobby

Nobis - Vosselen
340m
2
25 - 500 personen

De Vosselen

150m
2
5 - 100 personen

De Diesdonck

Nobis - De Berken
136m
2
5 - 100 personen

De Berken

50m
2
1 - 25 personen

Het Achterbosch

Nobis - De Voordeldonk
40m
2
1 - 20 personen

De Voordeldonk

Reserveer het Vergaderen & CrossFit

Stuur een e-mail of bel ons op via +31 (0) 493 681 300. Alle velden met een * zijn verplicht.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Type bijeenkomst*

Hidden
Zaalopstelling*