Brasserie De Stegen

Culinair genieten

Onze culinaire arrangementen

Paasbrunch

Op 1e Paasdag [zondag 31 maart] schuif je gezellig bij ons aan om te genieten van het héérlijke Paas brunchbuffet! Vrolijker kun je Pasen niet beginnen.

Meer informatie

Paasdiner [4 gangen]

Vrolijk Pasen met dit heerlijke 4 gangen diner bij Brasserie De Stegen! Kom lekker genieten van de kunsten van onze chef op eerste of tweede Paasdag

Meer informatie
Nobis - Ontbijtbuffet

Rise & shine

Iedere ochtend serveren wij een heerlijk ontbijtbuffet met allerlei lekkers! Dát is nou eens een goede start van jouw dag!

Meer informatie
Nobis - Arrangementen

High tea

Lekker lang tafelen met hartige en zoete hapjes, onder het genot van de beste theesoorten. Een High tea-arrangement in het restaurant van Best Western Hotel Nobis Asten is een prima gelegenheid om bij te kletsen met familie, vrienden of collega’s.

Meer informatie
Nobis - High beer

High beer

Welkom in de wereld van hop, gerst en mout! Met 3 rondes bier en bijpassende stevige hapjes! Goed idee voor een supergezellig vriendenweekend of een uitje met collega’s of familie.

Meer informatie

High wine

Geniet met volle teugen! Een wijnproeverij van 3 proefglazen van zorgvuldig gekozen wijnen uit een sublieme selectie en heerlijke koude en warme lekkernijen!

Meer informatie
Nobis - Borrelarrangement

Borrelarrangementen

Heerlijk samen borrelen, met bites! 2,5 uur met vrienden genieten van hapjes en drankjes met het Borrelarrangement bij Brasserie De Stegen. Uitbreiden is ook mogelijk! Kies voor extra speciaal bieren en mixdranken met het borrelarrangement Deluxe.

Meer informatie