Vergaderen & koudetraining/breathing

Inclusief zaalverhuur

Inclusief opstelling

Sinds kort is het bij Hotel Nobis mogelijk om een koudetraining te volgen in combinatie met de huur van een van onze zalen. Perfect tijdens uw meerdaagse bijeenkomst of om een vergadering af te sluiten! Koude training kan helpen aan mentale groei. Je leert vooral omgaan met mentale weerstand. Die weerstand moet je los leren laten, en dat doe je met ademhalingstechnieken. Vandaar dat adem- en koude training de perfecte combinatie zijn.

Inbegrepen bij dit arrangement

Gratis WiFi

Gratis parkeren op terrein

Schrijfwaren

Algemene informatie

Sinds kort is het bij Hotel Nobis mogelijk om een koudetraining te volgen in combinatie met de huur van een van onze zalen. Perfect tijdens uw meerdaagse bijeenkomst of om een vergadering af te sluiten!

Tijdens deze 2,5 uur durende koudetraining ga jij het oncomfortabele juist comfortabel maken door het toepassen van de juiste ademtechnieken. Hier wordt je theoretische kennis bijgebracht omtrent koude en wat dit met je doet. Je ondergaat verschillende ademtechnieken welke je in het dagelijkse leven, sport of werk op ieder moment kunt toepassen om juist beter te kunnen presteren of om juist rust te creëren in drukke of stressvolle situaties of periodes. Je leert vooral omgaan met mentale weerstand. Die weerstand moet je los leren laten, en dat doe je met ademhalingstechnieken. Vandaar dat adem- en koude training de perfecte combinatie zijn. Daarnaast is dit een perfecte training voor teambuilding!

Mogelijke opstellingen

U-vorm

Carré

Stoelen in een kring

Theater

Cabaret

Schoolopstelling

Onze zalen

Nobis - Social Lobby
200m
2
1 - 120 personen

Social Lobby

Nobis - Vosselen
340m
2
25 - 500 personen

De Vosselen

150m
2
5 - 100 personen

De Diesdonck

Nobis - De Berken
136m
2
5 - 100 personen

De Berken

50m
2
1 - 25 personen

Het Achterbosch

Nobis - De Voordeldonk
40m
2
1 - 20 personen

De Voordeldonk

Reserveer het Vergaderen & koudetraining/breathing

Stuur een e-mail of bel ons op via +31 (0) 493 681 300. Alle velden met een * zijn verplicht.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Type bijeenkomst*

Hidden
Zaalopstelling*