Nobis - Sapvasten
Heerlijk genieten

4 of 5 dagen sapvasten

Verwen lichaam en geest met een sapvastenkuur vakantie bij Restart. Kom helemaal tot jezelf in een goede combinatie van sapvasten, wellness, bewegen, beauty, persoonlijke aandacht en advies van onze topbegeleiding.

Handig om te weten

Algemene informatie

Verwen lichaam en geest met een sapvastenkuur vakantie bij Restart. Kom helemaal tot jezelf in een goede combinatie van sapvasten, wellness, bewegen, beauty, persoonlijke aandacht en advies van topbegeleiding. Sapvasten is niet alleen bestemd voor mensen die af willen vallen, maar ook wanneer je gezonder en bewuster wilt eten en leven, een tijd wilt vasten, dat sporten eindelijk weer eens op wilt pakken of een nieuwe start wilt maken. Dit kan allemaal bij Restart-Retouch, kom heerlijk ontspannen, neem de tijd en reset jezelf!

Wij eten te veel, te snel en vaak te veel bewerkt voedsel. Je spijsverteringsysteem wordt door stress overbelast. Met een sapvastenkuur verwijder je opgehoopte afvalstoffen uit je lichaam door middel van sapvasten. Het wordt ook wel detoxen (detoxificatie = ontgiften) genoemd.

Een 4 daagse weekend sapvastenkuur is mogelijk van vrijdag t/m maandag
Een 5 daagse midweek sapvastenkuur is mogelijk van maandag t/m vrijdag

Bekijk de opties hier

Boek je arrangement!

Stuur een e-mail. Alle velden met een * zijn verplicht.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ