Boek hier uw verblijf

Brasserie & bar

Goed toeven in ‘Brasserie De Stegen’ en Bar ’t Laarbroek

In het smaakvol gestylede restaurant van Best Western Hotel Nobis Asten mixt de Brabantse gastvrijheid perfect met een heerlijke internationale keuken. Kom proeven en geniet in ‘Brasserie De Stegen’ van de lekkerste gerechten in een heerlijke sfeer! Daarna een borrel in bar ‘t Laarbroek; gegarandeerd gezellig!

‘Brasserie De Stegen’

In het smaakvol gestylede restaurant van Best Western Hotel Nobis Asten mixt de Brabantse gastvrijheid perfect met een heerlijke internationale keuken. Kom proeven en geniet in ‘Brasserie De Stegen’ van de lekkerste gerechten in een heerlijke sfeer!

Lees verder

Menukaart

Elk seizoen presenteren we een nieuwe menukaart in het restaurant van Best Western Hotel Nobis Asten. Want in Brasserie ‘De Stegen’ koken we altijd met de lekkerste ingrediënten van dat moment!

Lees verder

Restaurant-arrangementen

Speciaal samengesteld: heerlijk en compleet. Vriendenuitje, vriendinnenweekendje of een familiedag organiseren? Deze arrangementen maken een gezellige dag samen helemaal compleet!

Lees verder

Top lunchlocatie!

Want het restaurant van Best Western Hotel Nobis Asten is de ideale plek voor een uitje, een moment pauze of even werken tussen twee afspraken door. Alles samen met een lekkere en gezonde lunch!

Lees verder

Ontbijtbuffet

Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet in ‘Brasserie De Stegen’. Zoveel keus; dat is zeker een goede start voor onze hotelgasten. Maar ook voor niet-hotelgasten kan een ontbijt een uitkomst zijn.

Lees verder

Vier de feestdagen

What to do met de feestdagen? Bij Best Western Hotel Nobis Asten hebben we voor alle feestdagen van het jaar wel een goed idee! Voor kerst en oud & nieuw, een verrassende valentijn of verrassend pasen.

Lees verder