Kerst Dinerbuffet

Voorgerechten
Vispalet met zalm, gerookte forel, gerookte makreel en garnalen.
Gevulde little gem met carpaccio, truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
Antipasti tagliere met salami, Parmaham en olijven.
Wildpaté met cumberlandcompote.
Salade caprese met Bocca di Rossa-tomaat, mozzarella en basilicum.
Salade niçoise.
Aardappelsalade met spekjes.
Rundvleessalade.
Pesto-pastasalade.
Crudités.

Soepen
Tomatensoep en paprika-courgettesoep, met diverse toppings als soepverrijkers.

Brood
Stokbrood en molenaarsbrood.

Boter en tapenade
Kruidenboter, aioli en tomatentapenade.

Vleesgerechten
Varkenshaasmedaillons met bospaddenstoelensaus, biefstukjes met rodewijnsaus, getrancheerde beenham met mosterdsaus, krokante kiphaasjes met zoete chilidip, kipspiesjes teriyaki en kalfsstoofpot.

Visgerechten
Gamba’s met wokgroenten en chilisaus, en zalmfilet met saffraansaus.

Vegetarische gerechten
Mini quiche, oesterzwamburgers en vegetarische lasagne.

Garnituur
Gekruide rijst, aardappelgratin, frites en seizoensgroenten.

Kinderbuffet
Frites, mini-snacks, poffertjes en spaghetti met tomatensaus.

Dessertbuffet
Crème brûlée, panna cotta, longuettes, tiramisu, spekkoek, chocolademousse, profiteroles, mini Schwarzwalder Kirschtorte, ijstaarten, friandises en kerststol.