Boek hier uw verblijf

Arrangementen

Zin in een verrassend uitje tegen een aantrekkelijke prijs?

Een arrangement bij Best Western Hotel Nobis Asten is altijd handig want wij hebben al overal aan gedacht. Dat is praktisch, meteen goed geregeld en vaak tegen de gunstigste prijs! We hebben verschillende arrangementen samengesteld. De hotelarrangementen met een of meer overnachtingen en een uitje in de omgeving. Maar ook een volledig verzorgd wellness-verwenverblijf in het hotel inclusief diner. Of arrangementen speciaal voor de vriendenuitjes, de vriendinnenweekendjes, familiedagen en personeelsuitjes. De businessarrangementen voor vergaderingen, meetings, cursussen, en conferenties zijn te vinden op onze business pagina

 

Yes! Toverland-arrangement

2 nachten: met 4 personen genieten van het Toverland-arrangement! 2 overnachtingen met een heerlijk ontbijtbuffet en natuurlijk een tè gekke dag samen in attractiepark Toverland!

Lees verder

Heerlijk half pension-arrangement

3 dagen, 2 nachten genieten van een compleet verzorgd verblijf met het Heerlijk Half pension arrangement. Met een 3-gangen menu-diner en een uitgebreid onbijtbuffet: een goed begin van een mooie dag!

Lees verder

2 daags Wellness arrangement

Twee dagen genieten van een luxe verblijf, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en een bezoek aan het prachtige Spa Sense Geldrop.

Lees verder

Onbezorgd verzorgd arrangement

Even helemaal eruit met dit 'onbezorgd verzorgd' verblijf bij Best Western hotel Nobis Asten! Verblijf 2 nachten in een kamertype naar keuze en begin de dag vervolgens goed met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.

Lees verder

3 daags Wellness arrangement

Heerlijk onderdompelen in luxe? Geniet 3 dagen van een verblijf, inclusief uitgebreid ontbijt en volop wellness met een bezoek aan het prachtige Spa Sense in Geldrop.

Lees verder

2 daags fiets arrangement

Twee dagen lang eindeloos fietsen door het prachtige Peelland. De mooiste natuurgebieden liggen op fietsafstand van Best Western Hotel Nobis Asten.

Lees verder

3 daags fiets arrangement

Drie dagen genieten en eindeloos fietsen door het prachtige Peelland. De mooiste natuurgebieden liggen op fietsafstand van Best Western Hotel Nobis Asten.

Lees verder

Fietsarrangement + lunch

Dit sportieve fietsarrangement is inclusief twee overnachtingen in een van onze comfortabele kamers! Geniet in de ochtend van een heerlijk ontbijtbuffet en stap daarna op de fiets!
Een 'must do' voor onze fietsliefhebbers!

Lees verder

Culinair arrangement 2 nachten

Bourgondisch genieten is het uitgangspunt van het culinair arrangement van Hotel Nobis. Schuif gezellig aan een tafeltje in Brasserie De Stegen en geniet in de avond van een heerlijk 4 gangen diner!

Lees verder

Golfspecial 3 dagen

Wist u dat ons hotel omringd is door de mooiste golfbanen van Nederland? Geniet direct van dit heerlijke golfarrangement en sla je slag op bij een van onze partner golfbanen!

Lees verder

Sparkling X-mas

Een ouderwets gezellige kerst vieren met vrienden en familie? Reserveer dan het Sparkling X-mas arrangement en dompel uzelf onder in kerst luxe!

Lees verder

Sylvester arrangement

We luiden het nieuwe jaar feestelijk in! Geniet van een heerlijke Sylvester dinner party [8 gangen] en blijf daarna lekker slapen!

Lees verder

5 Daagse minivakantie

Geniet van nèt dat beetje extra tijdens deze minivakantie! 4 heerlijke overnachtingen met een smaakvol ontbijtbuffet! Neem een duik in het zwembad of ga er lekker op uit.

Lees verder

4 of 5 dagen sapvasten

Verwen lichaam en geest met een sapvastenkuur vakantie bij Restart. Kom helemaal tot jezelf in een goede combinatie van sapvasten, wellness, bewegen, beauty, persoonlijke aandacht en advies van onze topbegeleiding.

Lees verder

3 daags Herfst arrangement

Geniet 3 dagen van dit herfstige arrangement! U krijgt een warm welkom met koffie/thee en een Brabants worstenbroodje en geniet van een prachtige herfstwandeling in de omgeving.

Lees verder

Tussen de ballen en de bollen

Liever er even uit tussen de feestdagen in? Met dit arrangement rust je uit van de gezellige kerstdagen en laadt je weer op voor de laatste dag van het jaar!

Lees verder

 

High tea met heel veel heerlijks!

Lekker lang tafelen met hartige en zoete hapjes, onder het genot van de beste theesoorten. Een High tea-arrangement in het restaurant van Best Western Hotel Nobis Asten is een prima gelegenheid om bij te kletsen met familie, vrienden of collega’s.

Lees verder

Sharing dinner; tafeltje vol smaak!

De chef van 'Brasserie De Stegen' combineert elk seizoen de lekkerste ingrediënten voor het 'Tafeltje vol smaak'. Alle gerechtjes zijn verser dan vers en bijzonder 'fijn' van smaak. Dit Sharing dinner serveren we in 3 gangen.

Lees verder

High wine

Geniet met volle teugen! Een wijnproeverij waarbij je een keuze maakt van 3 wijnen uit een sublieme selectie. Wij serveren per glas zowel hartige als zoete snacks. Het is een pure verwennerij voor elke groep; een combinatie van wijnproeven met een groot aantal kleine gerechten. Ontkurk de gezelligheid!

Lees verder

Beer tasting

Meer leren over gerstenat? Ga dan voor deze superleuke bierproeverij en steek wat op over de proeftechnieken, het proeven en beschrijven van bier. Opgeluisterd met interessante anekdotes en handige weetjes over bier; een educatief uitje!

Lees verder

Borrelarrangement 2,5u

Heerlijk samen borrelen, met bites! 2,5 uur met vrienden genieten van hapjes en drankjes met het Borrelarrangement bij Brasserie De Stegen.

Lees verder

Borrelarrangement Deluxe

Geniet ook van verschillende mixdranken en speciaalbieren met het Borrelarrangement Deluxe! 2,5 uur met vrienden genieten van luxe hapjes en drankjes bij Brasserie De Stegen.

Lees verder

E-chopper arrangementen

Lekker de omgeving verkennen op deze stoere en milieuvriendelijke e-choppers! Rijd geluidloos door de gezellige omliggende dorpen of trek de natuur in en geniet aansluitend van een borrelarrangement of een smaakvol diner!

Lees verder

Fantastic Friends Only private party

Een gezellige avond of middag met je vrienden, collega's of family aan de borrel voor een fixed price! Of geniet samen van een heerlijk Sharing dinner op een privé party locatie!

Lees verder

8-gangen Amuse dunch

Acht heerlijke gangen lang genieten van een amuse-dunch! [het nieuwe uit eten tussen lunch en diner] Iedere week opnieuw een heerlijk menu van onze chef!

Lees verder

High beer

Welkom in de wereld van hop, gerst en mout! Met 3 rondes bier en bijpassende stevige hapjes! Goed idee voor een supergezellig vriendenweekend of een uitje met collega’s of familie.

Lees verder