Boek hier uw verblijf

Arrangementen

Zin in een verrassend uitje tegen een aantrekkelijke prijs?

Een arrangement bij Best Western Hotel Nobis Asten is altijd handig want wij hebben al overal aan gedacht. Dat is praktisch, meteen goed geregeld en vaak tegen de gunstigste prijs! We hebben verschillende arrangementen samengesteld. De hotelarrangementen met een of meer overnachtingen en een uitje in de omgeving. Maar ook een volledig verzorgd wellness-verwenverblijf in het hotel inclusief diner. Of arrangementen speciaal voor de vriendenuitjes, de vriendinnenweekendjes, familiedagen en personeelsuitjes. De businessarrangementen voor vergaderingen, meetings, cursussen, en conferenties zijn te vinden op onze business pagina

 

2 daags Wellness arrangement

Twee dagen genieten van een luxe verblijf, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en een bezoek aan het prachtige Spa Sense Geldrop.

Lees verder

3 daags Wellness arrangement

Heerlijk onderdompelen in luxe? Geniet 3 dagen van een verblijf, inclusief uitgebreid ontbijt en volop wellness met een bezoek aan het prachtige Spa Sense in Geldrop.

Lees verder

Culinair arrangement 2 nachten

Bourgondisch genieten is het uitgangspunt van het culinair arrangement van Hotel Nobis. Schuif gezellig aan een tafeltje in Brasserie De Stegen en geniet in de avond van een heerlijk 4 gangen diner!

Lees verder

5 Daagse minivakantie

Geniet van nèt dat beetje extra tijdens deze minivakantie! 4 heerlijke overnachtingen met een smaakvol ontbijtbuffet! Neem een duik in het zwembad of ga er lekker op uit.

Lees verder

4 of 5 dagen sapvasten

Verwen lichaam en geest met een sapvastenkuur vakantie bij Restart. Kom helemaal tot jezelf in een goede combinatie van sapvasten, wellness, bewegen, beauty, persoonlijke aandacht en advies van onze topbegeleiding.

Lees verder

Love Deal

Verras je partner met romantische rozenblaadjes en twee glaasjes bubbels bij aankomst op de kamer. Eindig het verblijf met een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet en check pas om 12.00 uur uit!

Lees verder

 

High tea met heel veel heerlijks!

Lekker lang tafelen met hartige en zoete hapjes, onder het genot van de beste theesoorten. Een High tea-arrangement in het restaurant van Best Western Hotel Nobis Asten is een prima gelegenheid om bij te kletsen met familie, vrienden of collega’s.

Lees verder

Sharing dinner; tafeltje vol smaak!

De chef van 'Brasserie De Stegen' combineert elk seizoen de lekkerste ingrediënten voor het 'Tafeltje vol smaak'. Alle gerechtjes zijn verser dan vers en bijzonder 'fijn' van smaak. Dit Sharing dinner serveren we in 3 gangen.

Lees verder

High wine

Geniet met volle teugen! Een wijnproeverij waarbij je een keuze maakt van 3 wijnen uit een sublieme selectie. Wij serveren per glas zowel hartige als zoete hapjes. Het is een pure verwennerij voor elke groep; een combinatie van wijnproeven met een groot aantal kleine gerechten. Ontkurk de gezelligheid!

Lees verder

Borrelarrangement 2,5u

Heerlijk samen borrelen, met bites! 2,5 uur met vrienden genieten van hapjes en drankjes met het Borrelarrangement bij Brasserie De Stegen.

Lees verder

Borrelarrangement Deluxe

Geniet ook van verschillende mixdranken en speciaalbieren met het Borrelarrangement Deluxe! 2,5 uur met vrienden genieten van luxe hapjes en drankjes bij Brasserie De Stegen.

Lees verder

High beer

Welkom in de wereld van hop, gerst en mout! Met 3 rondes bier en bijpassende stevige hapjes! Goed idee voor een supergezellig vriendenweekend of een uitje met collega’s of familie.

Lees verder