Boek hier uw verblijf

Arrangementen

Zin in een verrassend uitje tegen een aantrekkelijke prijs?

Een arrangement bij Best Western Hotel Nobis Asten is altijd handig want wij hebben al overal aan gedacht. Dat is praktisch, meteen goed geregeld en vaak tegen de gunstigste prijs! We hebben verschillende arrangementen samengesteld. De hotelarrangementen met een of meer overnachtingen en een uitje in de omgeving. Maar ook een volledig verzorgd wellness-verwenverblijf in het hotel inclusief diner. Of arrangementen speciaal voor de vriendenuitjes, de vriendinnenweekendjes, familiedagen en personeelsuitjes. De businessarrangementen voor vergaderingen, meetings, cursussen, en conferenties zijn te vinden op onze business pagina

 

Yes! Toverland-arrangement

2 nachten: met 4 personen genieten van het Toverland-arrangement! 2 overnachtingen met een heerlijk ontbijtbuffet en natuurlijk een tè gekke dag samen in attractiepark Toverland!

Lees verder

Heerlijk half pension-arrangement

3 dagen, 2 nachten genieten van een compleet verzorgd verblijf met het Heerlijk Half pension arrangement. Met een 3-gangen menu-diner en een uitgebreid onbijtbuffet: een goed begin van een mooie dag!

Lees verder

2 daags Wellness arrangement

Twee dagen genieten van een luxe verblijf, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en een bezoek aan het prachtige Spa Sense Geldrop.

Lees verder

Onbezorgd verzorgd arrangement

Even helemaal eruit met dit 'onbezorgd verzorgd' verblijf bij Best Western hotel Nobis Asten! Verblijf 2 nachten in een kamertype naar keuze en begin de dag vervolgens goed met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.

Lees verder

3 daags Wellness arrangement

Heerlijk onderdompelen in luxe? Geniet 3 dagen van een verblijf, inclusief uitgebreid ontbijt en volop wellness met een bezoek aan het prachtige Spa Sense in Geldrop.

Lees verder

2 daags fiets arrangement

Twee dagen lang eindeloos fietsen door het prachtige Peelland. De mooiste natuurgebieden liggen op fietsafstand van Best Western Hotel Nobis Asten.

Lees verder

3 daags fiets arrangement

Drie dagen genieten en eindeloos fietsen door het prachtige Peelland. De mooiste natuurgebieden liggen op fietsafstand van Best Western Hotel Nobis Asten. Inclusief 1 dag fietshuur.

Lees verder

Cycling package 2 nights

This Best Western Cycling package includes two nights in a comfortable room with breakfast each morning, one day bicycle rental, one packed lunch and scenic cycling routes and information. A must do for the bicycle lovers!

Lees verder

Culinary package 2 nights

This Best Western package includes two nights in a comfortable room with breakfast each morning. At night we will serve you a four-course dinner and you will get an information package on the surroundings.

Lees verder

Golfspecial 3 dagen

Wist u dat ons hotel omringd is door de mooiste golfbanen van Nederland? Geniet direct van dit heerlijke golfarrangement en sla je slag op bij een van onze partner golfbanen!

Lees verder

Yes! Toverland arrangement

1 overnachting en met 4 personen genieten van het Toverland-arrangement! Met in de ochtend een heerlijk ontbijtbuffet en natuurlijk een tè gekke dag samen in attractiepark Toverland!

Lees verder

Valentijns arrangement

Er tussenuit met uw geliefde? Maak even tijd voor elkaar en kom helemaal tot rust in onze luxe en comfortabele kamers, versierd met rozenblaadjes. 's Avonds mag u aanschuiven voor een 3-gangen diner in het restaurant.

Lees verder

 

High tea met heel veel heerlijks!

Lekker lang tafelen met hartige en zoete hapjes, onder het genot van de beste theesoorten. Een High tea-arrangement in het restaurant van Best Western Hotel Nobis Asten is een prima gelegenheid om bij te kletsen met familie, vrienden of collega’s.

Lees verder

High wine

Geniet met volle teugen! Een wijnproeverij waarbij u een keuze maakt een assortiment van 8 sublieme wijnen. Per glas serveren we zowel hartige als zoete hapjes. Pure verwennerij voor ieder gezelschap.

Lees verder

High beer

Welkom in de wereld van hop, gerst en mout! Met 3 rondes bier en bijpassende stevige food. Perfect match van La Trappe Isid'or en chicken bites, gestoomd broodje pulled pork en butterfly garnalen. Een Duvel met spareribs 'smokey BBQ' en een Rineke bier met oude kaas en zoet na.

Lees verder

Bier tasting

Meer leren over gerstenat? Ga dan voor deze superleuke bierproeverij en steek wat op over de proeftechnieken, het proeven en beschrijven van bier. Opgeluisterd met interessante anekdotes en handige weetjes over bier; een educatief uitje!

Lees verder

Borrelarrangement 2,5u

Heerlijk samen borrelen, met bites! 2,5 uur met vrienden genieten van hapjes en drankjes met het Borrelarrangement bij Brasserie De Stegen.

Lees verder

Borrelarrangement Deluxe

Geniet ook van verschillende mixdranken en speciaalbieren met het Borrelarrangement Deluxe! 2,5 uur met vrienden genieten van luxe hapjes en drankjes bij Brasserie De Stegen.

Lees verder

E-chopper arrangementen

Lekker de omgeving verkennen op deze stoere en milieuvriendelijke e-choppers! Rijd geluidloos door de gezellige omliggende dorpen of trek de natuur in en geniet aansluitend van een borrelarrangement of een smaakvol diner!

Lees verder

Fantastic Friends Only private party

Een gezellige avond of middag met je vrienden, collega's of family aan de borrel voor een fixed price! Of geniet samen van een heerlijk Sharing dinner op een privé party locatie!

Lees verder

8-gangen Amuse dunch

Acht heerlijke gangen lang genieten van een amuse-dunch! [het nieuwe uit eten tussen lunch en diner] Iedere week opnieuw een heerlijk menu van onze chef!

Lees verder