Nobis - Actieve groepsuitjes
Organiseer

Actieve groepsuitjes

Familiedag, vriendenweekend of een bedrijfsuitje organiseren? Wij hebben werkelijk alles in huis voor de leukste actieve uitjes, workshops en teambuilding-events.

Handig om te weten

Algemene informatie

Familiedag, vriendenweekend of een bedrijfsuitje organiseren?

Wij hebben werkelijk alles in huis voor de leukste actieve uitjes, workshops en teambuilding-events. Doordat we ook de culinaire kant helemaal top kunnen verzorgen ben je bij Best Western Hotel Nobis aan het goede adres voor een complete en onvergetelijke dag.

We hebben een aantal arrangementen met de perfecte combi van activiteiten en lekker eten samengesteld! Goed voor de team spririt en het versterkt de familie-, collega- of vriendschapsband. Sluit de dag af met een goede lunch of een smakelijk diner in onze ‘Brasserie De Stegen’!

Liever sportiever? Gooi de voetjes van de vloer tijdens een actieve workshop of ren rond in een bubbel bij Bubble-football! Of sta jij liever te dansen tijdens de Big Music Quiz?

Voor liefhebbers van hersenkrakers hebben we de ‘I love Brabant Quiz’ met de strijd om eeuwige roem en eer. Een gezellige quizmaster leidt deze quiz en natuurlijk ook hier weer in combinatie met de culinaire topprestaties de keuken!

Ga naar partyplanner.nl

Reserveer Actieve groepsuitjes

Stuur een e-mail. Alle velden met een * zijn verplicht.

"*" geeft vereiste velden aan