Boek hier uw verblijf

Party & events

Iets te vieren? Elke party of event – van 8 tot 500 personen – past helemaal perfect bij Nobis!

Met 25 jaar ervaring weet het sales-team van Best Western Hotel Nobis Asten hoe ze van een feestje een feest kunnen maken! Een receptie, jubileum, bruiloft, familiedag of bedrijfsfeest; bij Best Western Hotel Nobis Asten kan het allemaal. Van een klein en intieme groep tot enorm groot: we hebben ervaring met partijen van 8 tot 500 personen. Alle zalen hebben een eigen karakter en ambiance en doordat we zalen kunnen koppelen zijn zelfs de grootste events verzorgen. Bovendien hebben we een voortreffelijke keuken en enthousiaste medewerkers; alle ingrediënten voor een geslaagde party of event!

De parking is ruim; voldoende parkeerplek voor al uw gasten. Willen uw gasten misschien een borreltje doen maar wonen ze ver weg? Een overnachting in het 4-sterren hotel biedt een aangename oplossing. We hebben alles in huis! Neem gerust contact op met het sales-team want ze geven graag meer informatie. Of kijk ook even rond op www.partyplanner.nl; dè site voor alle party-inspiratie.

 

Altijd feest!

Al meer dan 25 jaar is feesten ons vak! Never a dull moment bij Best Western Hotel Nobis Asten. We vieren nog altijd de liefde met de meest bijzondere bruiloften en zijn we helemaal thuis in het verzorgen van recepties, events en bedrijfsfeesten van formaat.

Lees verder

Actieve groepsuitjes

Familiedag, vriendenweekend of een bedrijfsuitje organiseren? Wij hebben werkelijk alles in huis voor de leukste actieve uitjes, workshops en teambuilding-events.

Lees verder

Bruiloft & jubileum

Al jaren verzorgen wij met veel liefde bruiloften in alle soorten en maten. Kom daarom de mooiste dag van je leven zorgeloos vieren Best Western Hotel Nobis! We hebben alles in huis!

Lees verder

Condoleances

Een goed geregelde condoleance neemt zorgen weg en biedt ook troost voor nabestaanden. Het samenzijn na een uitvaart, begrafenis of crematie, kan heel passend bij Best Western Hotel Nobis Asten.

Lees verder