Boek hier uw verblijf

Business

Met een 5-tal zalen de ideale locatie voor elke businessmeeting van 8 tot 500 personen

De zalen zijn stijlvol ingericht, elk met een eigen en authentieke ambiance. Afhankelijk van de inrichting varieert de capaciteit van 8 tot 500 personen. Daarmee is Best Western Hotel Nobis de plek bij uitstek voor nagenoeg elke businessmeeting. Wij verzorgen een vergadering natuurlijk tot in de puntjes en het organiseren van een productpresentatie, salesmeeting, cursus, conferentie, receptie, jubileum of personeelsfeest is – dankzij onze jarenlange ervaring – no problem at all!

Bovendien beschikt het hotel over 120 luxe kamers, een brasserie, een gezellige bar, een recent gerestylede social lobby, een wellness– en sportcomplex en een gezellig buitenterras. Best Western Hotel Nobis Asten is uitstekend bereikbaar vanuit zowel het zuiden als het noorden. Op de grens van Brabant en Limburg gelegen, direct aan de snelweg A67 afslag Asten en daarmee de ideale locatie voor een zakelijke meeting of evenement. Vlakbij Eindhoven en Venlo en centraal voor alle routes richting Randstad en Ruhrgebied. Het parkeren op de ruime parkeerplaats is natuurlijk gratis.

Zakelijke faciliteiten

Met een 5-tal zalen de ideale locatie voor elke businessmeeting van 8 tot 500 personen. De zalen zijn stijlvol ingericht, elk met een eigen en authentieke ambiance. Daarmee is Best Western Hotel Nobis de plek bij uitstek voor nagenoeg elke businessmeeting.

Lees verder

Vergaderzalen

Best Western Hotel Nobis Asten; vergaderlocatie voor veel meer dan vergaderen alleen! Afhankelijk van de inrichting en opstelling varieert de capaciteit van 8 tot 500 personen. Bij ons is alles mogelijk!

Lees verder

Zakelijke arrangementen

Vergaderen is hard werken. Geen zorgen over de verzorging want wij werken top met u samen met een succesvolle dag als doel. Maak een keuze uit een samengesteld arrangement en combineer het met een diner of voorovernachting voor nog meer ‘resultaat’.

Lees verder

Vergaderen op maat

Stel zelf uw vergadering of businessmeeting samen. Alle ingredienten voor een succesvolle meeting overzichtelijk op een rijtje; check! Zowel de zaal als de apparatuur en versnaperingen zijn naar behoefte te boeken.

Lees verder